Orman Mühendisliği Anabilim Dalı (İngilizce) Programı İlk Mezununu Verdi

Bursa Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Orman Mühendisliği Anabilim Dalı İngilizce Programı öğrencisi Raghad Sami Sahib MOHAMMED ALİ, danışmanlığını Prof. Dr. Temel SARIYILDIZ’ın yaptığı “Investigation of The Effects of Salty Water on Growth and Leaf Chemical Compounds of Alder and Ash Trees in Karacabey Floodplain Forests-Karacabey Subasar (Longoz) Ormanlarında Kızılağaç ve Dişbudak Büyümesi ve Yaprak Kimyasal Yapısı Üzerinde Tuzlu Suyun Etkisinin Araştırılması” başlıklı tezini 15/08/2022 tarihinde jüri üyeleri Prof. Dr. Abdullah Emin AKAY ve Dr. Öğretim Üyesi Nezahat TURFAN’ın katılımlarıyla başarılı bir şekilde savunmuştur.

Katılım ve katkılarından dolayı Jüri Üyelerimize teşekkür eder, İngilizce Yüksek Lisans ilk mezunu öğrencimize gelecekteki çalışmalarında başarılar dileriz.

15 Ağustos 2022