Fakültemize TÜBİTAK 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği

Bursa Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği bölümünde görev yapan Arş. Gör. Naile ANGIN, TÜBİTAK 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Prof. Dr. Murat ERTAŞ’ın yürütücülüğünü yaptığı Ham Reçineden Doğal Terpen-Rosin Fenolik Reçinelerin Sentezi, Polimerizasyonu ve Karakterizasyonu başlıklı TÜBİTAK 1001 projesinde, Arş. Gör. Naile ANGIN doktora bursiyeri olarak yer almaktadır.

TÜBİTAK destekli projelerde bursiyer olarak yer alan doktora öğrencileri ile doktora sonrası araştırmacıların;

·       Akademik Başarısı

·       Ar-Ge ve Yenilik Faaliyetlerine İlgisi

·       Projede Gösterdiği Performans

kapsamında değerlendirilmesiyle hesaplanan proje performans gösterge puanına göre 100 tam puan alan Arş. Gör. Naile ANGIN, Şubat 2022-Temmuz 2022 tarihleri arasında 6 ay süreyle  TÜBİTAK- BİDEB tarafından desteklenmiştir.

14 Eylül 2022