Orman Fakültesi'nde “Akademik Yıl” Resepsiyonu



Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Orman Fakültesinde 2022-2023 Akademik Yılı düzenlenen resepsiyonla başladı. Fakülte Dekanlığı'nın organize ettiği "2022-2023 Akademik Yılı Resepsiyonu" BTÜ’nün Mimar Sinan Yerleşkesinde gerçekleşti.

2022-2023 Akademik Yılı Resepsiyonu Mimar Sinan Yerleşkesinde bulunan Orman Fakültesi'nde gerçekleşti. Etkinliğe, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami İmamoğlu, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş’ın yanı sıra akademik ve idari personel katıldı. Programın açılış konuşmasını Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş yaptı. Prof. Dr. Ertaş konuşmasında, yakın zamanda Orman Fakültesi’nde göreve başlayan öğretim elemanları ve idari personeli tanıtarak çalışmalarında başarılar diledi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş'tan sonra Rektör Prof. Dr. Arif Karademir de bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Arif Karademir açılış resepsiyonundaki konuşmasında, görev yapan öğretim elemanı sayısının artması ile fakültenin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etti. Fakülte yönetiminin oluşturduğu akademik çeşitliliğin, fakültenin bilimsel çalışmalarına pozitif etki ettiğini belirtti. Bu olumlu durumun akademik istatistiklere de yansıdığını görmekten de mutluluk duyduğunu söyledi. Fakültenin akademik ve idari kadrosuna yeni katılanlara da “hoş geldiniz” diyen Rektör Prof. Dr. Karademir, fakülte yönetimini ile birlikte akademik ve idari personeli başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, sözlerini sona erdirdi.


10 Ekim 2022