BTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Öğrencilerinden Çilek Mobilya ve NDesign’a Teknik Gezi

Mobilya Endüstrisi ve Ahşap Esaslı Kompozitler dersleri kapsamında Bölüm öğrencilerimiz İnegöl mobilya kümesinde bulunan Çilek Mobilya ve NDesign’ı teknik gezi kapsamında ziyaret etti. Çilek Mobilya’da Tasarımcı Kübra Yaş ve Mehmet Karaarslan’ın ve Yalın Üretim Uzmanı Erkan Bayır’ın önderliğinde tasarım merkezi ve üretim sahası odaklı yapılan gezide öğrenciler hem bir ürünün tasarım sürecini hem de yalın üretim uygulamasını yerinde incelemiş oldu. NDesign Genel Müdür Yardımcısı Orhun Erol hem firma hem de firmadaki mühendislik uygulamaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. İnsan Kaynakları Müdürü Muhammet Küçükaltın ve bölüm mezunlarımızdan olan ve firmada mühendis olarak çalışan Özge Aras ve Cem Bilgiç önderliğinde firma üretim hattı gezildi.

08 Aralık 2022