Prof. Dr. Ebubekir GÜNDOĞDU, Bursa 2. Bölge Müdürlüğü personeline Yalova DKMP Şube Müdürlüğünde Eğitim Verdi...

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Yalova İl Şube Müdürlüğünde, 2021-2023 yılları arasında yürütülecek olan ‘Yalova İli Biyolojik Çeşitlilik İzlenmesinde Kapasite Artırımı projesi’ işi kapsamında Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanlarından Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Bursa ve Yalova illerinden toplamda 37 teknik personelin katılımlarıyla İç su balıkları, Büyük memeli türleri ve Küçük memeli türlerinin teşisi-izlenmesinde kullanılan metodolojilerin teorik ve pratik eğitimleri düzenlenmiştir. Yalova Üniversitesi Prof. Dr. Derya GÜROL tarafından İç su balıkları, Bursa Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Ebubekir GÜNDOĞDU tarafından Büyük memeli türler, Bolu Üniversitesi Dr. Öğrt. Üyesi Serdar GÖZÜTOK tarafından Küçük memeli türleri hakkında eğitimler verilmiştir.

Bir 10 kişi görseli olabilir

11 Ekim 2022