ERASMUS KA171 Projeleri Kapsamında Gürcistan Tarım Üniversitesi’nden Orman Fakültesine staj hareketliği

Ziyaret kapsamında,  Gürcistan ormancılığı, silvikültürel uygulamalar ve tarımsal ormancılık uygulamaları, orman zararlısı türlerle mücadele ve Gürcistan’da ormancılık eğitimi konularda seminerlerde veren stajyer öğrenciler, Bursa yöresi ormanlarında uygulamalı arazi çalışmalarına da katılım sağladılar.

Fakültemiz öğretim üyelerinin Erasmus KA171 projeleri başlığında Gürcistan Tiflis’te bulunan Tarım Üniversitesi ile yapmış oldukları projelerin staj hareketliliği kapsamında, Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümüne gelen Yüksek Lisans öğrencileri Ani UGRELIDIZE ve Sopio INJIA   2 ay süren stajlarını tamamlayarak, katılım belgelerini Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat ERTAŞ’tan aldılar.

01 Kasım 2023