Orman Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Murat Ertaş Yeniden Atandı
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığına, mevcut Dekan Prof. Dr. Murat Ertaş yeniden atandı. BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, yeni dönemde Ertaş ve ekibine başarılar diledi.


BTÜ Orman Fakültesi Dekanlığına yeniden atanan Prof. Dr. Murat Ertaş için atama töreni düzenlendi. Orman Fakültesi’nde düzenlenen törene; Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve Prof. Dr. Sinan Uyanık ile Fakülte Dekanları katıldı. Geçmiş dönemdeki başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı Dekan Ertaş’a teşekkür eden Rektör Çağlar, “Orman Fakültemiz bugüne kadar bilimsel çalışmalarıyla pek çok önemli başarıya imza attı. Bu başarıda kuşkusuz Murat Hocamızın katkısı büyük. Bundan sonraki süreçte de Dekanlık görevine devam edecek olan Murat Hocamıza ve ekibine başarılar diliyor, uluslararası çapta büyük projelere imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.


Tekrar göreve atanmasından dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu paylaşan Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş ise “Amacımız, üniversitemizin misyonu doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmek ve fakülte olarak, üniversitemizin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak. Bunun için kamu ve özel sektörlerle iş birliklerimizi güçlendiriyor, üniversitemizin tüm birimleriyle uyum içerisinde çalışmaya ve öğrencilerimizin hayatına dokunmaya özen gösteriyoruz. Şahsıma güvenerek göreve yeniden atanmamı sağlayan Rektörümüze ve tüm üst yönetimimize teşekkür ediyorum. Amacımız çok çalışarak, Üniversitemiz adına daha güzel eserler bırakmak” şeklinde konuştu.


 

12 Haziran 2024