Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Mühendislik Tasarımı Sergisi

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve son sınıf öğrencilerinin katılımıyla OEM404 – Mühendislik Tasarımı dersi kapsamında yapılan tasarımlar için sergi gerçekleştirildi. Öğretim üyeleri danışmanlığı altında öğrenciler tarafından hazırlanan tasarım, prototip ve poster çalışmaları bölüm öğretim üyeleri ve Türkiye Ormancılar Derneği Bursa Temsilcisi Cemal Türeyen tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ve Türkiye Ormancılar Derneği tarafından hediyeleri takdim edildi.

Dereceye giren ve sergiye ürünleri ile katılan tüm öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Mühendislik tasarımında dereceye giren öğrencilerimiz ve çalışmalarının posterleri aşağıda verilmiştir.

1. Ebrar CEYLAN

2. Alişan YILDIRIM ve Gizem ÇELİK