BTÜ Heyeti Keles Ziyareti

Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Sayan Atanur, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Oğuzhan Sarıkaya, Doç. Dr. Oktay Gönültaş, Doç. Dr. Didem Güneş Yılmaz, Orman Endütri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Said Fidan, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sami İmamoğlu, Prof. Dr. Ramazan Kurt, Orman Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşegül Sarıkaya,  Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tapkı, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Bölüm Başkanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arda Tuncer ve Fakülte Sekreteri Ziya Kaplan'dan oluşan heyet Keles Belediye Başkanı Sayın Ali Doğru’yu ziyaret etti.

Ziyaret kurumlar arası ikili işbirliği kapsamında, Kocayayla Mesire ve Turizm Alanı Teknik İnceleme ile başladı. Ardından Keles Orman İşletme Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirildi. Daha sonra Keles Merkez Mahalleleri  BTÜ Heyeti tarafından teknik gezi kapsamında dolaşılarak incelemeler gerçekleştirildi. Uludağ Üniversitesi Keles Meslek Yüksekokulu ziyaretinin ardından programın son bölümünde bölgede faaliyetini sürdüren Orman Ürünleri İşletmeleri olan Baraklı Kooperatifi Kereste Fabrikası ve Gökbayrak Orman Ürünleri Fabrikası Ziyareti ile işletmeler hakkında bilgi edinildi ve ikili işbirliği imkanları görüşüldü.

09 Temmuz 2024