2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Sunumları (Güncelleme: 03/06/2024)

Bitirme çalışması sunumları 13 Haziran Perşembe günü saat 9:00-12:15 aralağında yüz yüze yapılacaktır. Bitirme çalışması sunum programına ulaşmak için tıklayınız.

Bitirme çalışmalarının değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması için;

1. Bitirme çalışması sonuç raporu kapak sayfaları üzerinde gerekli değişiklikler yapılmış olup Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tez Yazım Kılavuzuna uygun olarak hazırlanmalıdır. Tez yazım şablonunu indirmek için tıklayınız.

2. Bitirme çalışması sunum süreleri (sunum + soru/cevap) bireysel çalışmalarda 15 dakika ve grup çalışmalarında ise 25 dakikadır. Bitirme çalışması sunum şablonunu indirmek için tıklayınız.

3. Bitirme çalışma sunum dosyaları oturum saatinden en geç 15 dk önce oturum moderatörü araştırma görevlilerine flash disk ile teslim edilmelidir.  

4. Bitirme çalışmalarının sonuç raporları (Dosya adı: ÖğrenciNo_AdSoyad_BitirmeÇalışması) ve sonuç raporlarının benzerlik raporları (Benzerlik oranı en fazla %30 olmalıdır. Dosya adı: ÖğrenciNo_AdSoyad_BitirmeÇalışmasıBenzerlikRaporu) danışman öğretim üyeleri tarafından pdf dosyası olarak ormanendustrimuh@btu.edu.tr mail adresine 20.06.2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar gönderilmelidir.  

27 Mayıs 2024