2023 Yılı Fakülte ve Bölüm Danışma Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi

Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi ve Bölümleri 2023 Danışma Kurulu toplantısını 26 Eylül 2023 günü saat 10:00’da online toplantı şeklinde gerçekleştirildi. Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş’ın açılış konuşmasıyla programa başlandı. Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlarının bölüm tanıtım sunumları gerçekleştirildi. 2022 yılı Danışma Kurulu toplantı kararlarının değerlendirilmesi ile programa devam edildi. Toplantıda önümüzdeki yıl için; Erasmus programları konusunda çalışmalar, Sektör ve paydaş tecrübe aktarım etkinlikleri, öğrenci seminerleri, Ar-Ge merkezleri ile ilişkilerin artırılması ile öğrenci yetkinliklerinin geliştirilmesi, kent mobilyaları, korunan alanlar, İMEP işbirliği imkanları ve paydaş kurumlar ile lisansüstü işbirliği kontenjanları konu başlıklarında görüşmeler gerçekleştirildi.

26 Eylül 2023