Romanya Transilvanya Üniversitesinden Akademisyenler Fakültemizi Erasmus+ Kapsamında Ziyaret Etti

Transilvanya Üniversitesi Mobilya Tasarımı ve Ahşap Mühendisliği Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Camelia Coșereanu ve Doç. Dr. Octavia Zeleniuc fakültemizi ziyaret etti.

Bu ziyaret kapsamında fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile potansiyel iş birlikleri hususunda istişarelerde bulundular ve bölüm laboratuvarlarını ziyaret ettiler. Misafirlerimize hediyelerini Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Said Fidan takdim etti.

Ziyaret süreleri içerisinde misafirlerimiz ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ergün Güntekin, Dr. Öğr. Üyesi Mesut Uysal ve Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Taşdemir bölgenin önemli mobilya üreticilerinden olan Çilek Mobilya fabrikasında incelemelerde bulundular.

16 Ekim 2023