Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Öğrencileri Teknik Gezi Ziyaretleri

Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri teknik gezi kapsamında Varaka Kağıt Balıkesir üretim tesislerini ziyaret etti. Tesis yöneticileri öğrencilere  tesis, üretim prosesi ve araştırma geliştirme çalışmaları hakkında detaylı bilgi aktardı.

Orman Endüstri Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında İnegöl lokasyonunda yer alan WeltewHome mobilya imalat fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz mobilya imalatı ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kağıt Teknolojisi II dersi kapsamında Kocaeli lokasyonunda yer alan Kartonsan Kağıt Üretim Tesisleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü bağlı SEKA Kağıt Müzesine, İzmit Karamürsel lokasyonunda yer alan İpek Kağıt Üretim Tesisleri ve Yalova lokasyonunda yer alan İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz kağıt imalatını yerinde inceledi.

Mobilya Endüstrisi Dersi kapsamında Çanakkale/Biga lokasyonunda yer alan Doğtaş Mobilyaya teknik gezi düzenlendi. Ahşap Esaslı Kompozitler-1 dersi kapsamında Balıkesir lokasyonunda yer alan Kastamonu Entegre Üretim Tesislerine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz kompozit levha imalatını yerinde inceledi.

26 Aralık 2023