Orman Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Orman Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.  Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenen törene Doğa Koruma ve Milli Parklar II. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, Orman Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Muhammet Ali Akaç, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Eda Demir, Türkiye Ormancılar Derneği Bursa Şube Temsilcisi Cemal Gürpınar, Orman Fakültesi Öğretim Üyeleri ve mezun öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş ve diğer davetlilerin açılış konuşmalarının ardından 2023-2024 Akademik Yılı Orman Fakültesi 1.’si Musa Demir, 2.’si İsa Atik ve 3.’sü Başak Nur Ekşi’ye plaket ve hediyeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler Orman Fakültesi Mezuniyet kütüğüne isimleri törenle ekledi. Orman Endüstri Mühendisliği, Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket takdimi sonrasında bölümler halinde mezun öğrencilerin tamamı sahnede yerini aldı. Son olarak yerleşke bahçesinde oluşturulan alanda hatıra fotoğrafı çekimi ve kep atma töreni ile etkinlik tamamlandı.