Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerinden Birincilik Ödülü

Peyzaj Mimarları Odası tarafından tasarımla uygulamayı birleştirmek amacıyla PSB Anatolia 2023 Fuarı iş birliğinde bu yıl üçüncüsünü düzenlenen PMOGenç Tasarım ve Uygulama Yarışması, 5-8 Eylül 2023 tarihleri arasında Sapanca/SAKARYA`da gerçekleştirilmiştir. Bu yılki Tasarım ve Uygulama Öğrenci Yarışmasının teması Peyzaj Mimarlığında ileri/geri dönüşüm olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda her bir ekibe ve eşit miktarda malzeme sağlanmış, tasarım ve pratiğin yanında çağımızın dönüşen peyzaj anlayışının kavranması hedeflenmiştir. PSB Anatolia 2023 Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya, toplam 20 üniversiteden 120 öğrenci katılmıştır. Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencilerimiz Eray GÜMÜŞ, Selenay YILDIRIM, İbrahim Aybars ALTINKAYA, Elif ÜSTÜN, Buminhan ESE, Gülüstan BAYSAL özverili ve keyifli çalışmalarının sonucunu BİRİNCİLİK Ödülüyle taçlandırmışlardır. Öğrencilerimizin başarısını kutlar, emeklerinin karşılığını her zaman almalarını dileriz.

20 Eylül 2023